Увага!! Важливе повідомлення!!

КП «ЛЖЕК №6» інформує співвласниками багатоквартирних будинків про внесення змін до Договору «Про надання послуги з управління багатоквартирним будинком»

 

 

Оголошення

 

Адміністрація комунального підприємства «Лисичанська житлово-експлуатаційна контора №6» доводить до відома співвласників багатоквартирних будинків : між співвласниками багатоквартирних будинків та КП «ЛЖЕК№6» 21 вересня 2018 року було укладено Договори «Про надання послуги з управління багатоквартирним будинком".

На теперішній час виникає необхідність зміни ціни за послугу з управління багатоквартирним будинком шляхом внесення змін до раніше укладених договорів.

Протягом жовтня, листопада 2021 року буде проведено процедуру повідомлення про вищезазначені зміни та внесені зміни до умов договорів. Працівниками КП «ЛЖЕК№6» будуть ініційовані збори співвласників багатоквартирних будинків відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» з метою внесення змін до раніше укладених договорів.

З пропозиціями та зауваженнями звертатись до КП «ЛЖЕК№ 6» протягом 14 календарних днів з дати опублікування оголошення на сайті підприємства за адресою:

93193 , м. Новодружеськ, вул .ім. М. Грушевського буд.16

Телефон: 0501371351