ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Шановні співвласники!


Повідомляємо Вам, що технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем газопостачання здійснюється суб’єктом, визначеним  співвласниками  багатоквартирного будинку, за рахунок співвласниками на договірних засадах. 


У зв’язку з чим інформуємо, що до 01.08.2020 року Вам необхідно визначитися з формою договору та укласти його.
Згідно ст.. 14 Закону України « Про житлово-комунальні послуги» за рішенням співвласників багатоквартирного будинку, прийнятим відповідно до  закону, договір про надання комунальної послуги складається з виконавцем відповідної послуги:

1. Індивідуальний – укладається кожним співвласником з постачальником цієї послуги, а саме:  Лисичанським управлінням з експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз».

2. Колективний – укладається управителем або іншою уповноваженою особою від імені та за рахунок співвласників багатоквартирного будинку. При наявності бажання укласти колективні договори  Вам необхідно провести збори співвласників та надати до 29.07.2020 року протоколи зборів з підписами не менш ніш 50+1% власників квартир.
Технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньо будинкових систем електропостачання та газопостачання здійснюється суб’єктом, визначеним співвласниками багатоквартирного будинку, за рахунок співвласників.


У разі не укладання договорів оператор ГРМ має право припинити розподіл газу до будинку !!! 
Відповідальність за будь які наслідки бездіяльності стосовно зазначеного питання покладається на власників квартир!!!!!!